Pravila i uvjeti za dostavu

NOVO - brza dostava za grad Zagreb - isti dan za narudžbe do 14h. Dostava u stan i na kat bez lifta. 

Sve narudžbe napravljene do 15.30h idu na dostavu sa isporukom u roku 24 sata osim otoka i mjesta koja su drugačije deklarirana.

U gradu Zagrebu većinu narudžbi možemo dostaviti isti ili sljedeći radni dan. 

Za nas pakete dostavljaju tvrtke Overseas, DPD, Hrvatska Pošta i većinu paketa dostavljaju već sljedeći radni dan. (ako je artikl na zalihi u centralnom skladištu).Dostava bijele tehnike za Zagreb je omogućena na kat dok za druga mjesta je do adrese bez nošenja.

Postoje dva oblika dostave:

1. Dostava poštom putem kurirske službe

1. Dostava ModulOsam.com-a ili dostava partnera (vrijedi samo za Grad Zagreb)

Ponuđena su prva dva oblika dostave dok se treći oblik tj. dostava od strane ModulDevet-a vrši sukladno dogovoru. Vlastita dostava se vrši na mjesto koje odredi ModulOsam.com koje ovisi o distributeru.

Dostava poštom se vrši putem kurirske dostave po važećem cjeniku i to unatar grada Zagreba te izvan Zagreba po nešto višoj tarifi. ModulDevet.com zadržava pravo na formiranje vlastite cijene te da će snositi razliku troška između kurirske i ModulDevet.com internet prodavaonice.

Dostava od strane ModulOsam.com internet prodavaonice se dogovara sukladno opsegu posla. U slučajevima većih narudžbi ModulDevet.com će organizirati dostavu na dogovoreno mjesto i po želji kupca.

Tablica troškova dostave:

DostavaCijena
Dostava Zagreb po posebnom cjeniku 125 kn+
Cijelo područje Hrvatske-ovisno o težini 35 Kn + 
Paletno za velike pakete(bijela tehnika) 125 Kn
Dostava za otoke ovisno o težini 35 kn +

 Rokovi isporuke:

- Ako ste proizvodi nalaze na centralnom skladištu isporuka ide isti dan ako je narudžba napravljena do 15.30h.

 - Kod djelomične dostave poslati ćemo artikle koji su odmah dostupni u skladištu, a ostale kada budu raspoloživi.

- U slučaju djelomične isporuke trošak dostave ćemo vam zaračunati pri svakoj isporuci.

 - Obrada oštećenih pošiljki (naknade)

 - Ukoliko utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, potrebno je pokrenuti postupak za naknadu štete.

Štetu je potrebno prijaviti odmah prilikom uručenja (dostava Overseas) ili najkasnije do kraja radnog dana . Potpisom primatelja ili druge ovlaštene osobe za primitak paketa na "Izjavi o preuzimanju" (mjesto za preuzimanje Zagreb) ta osoba potvrđuje, da je paket zaprimila neoštećen i bez umanjenja njegovog sadržaja (uz primjenu izuzetka koji je naveden u nastavku).

Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge nakon uručenja se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak paketa priloži dokaz da oštećenje ili umanjenje sadržaja paketa nije nastalo nakon uručenja paketa. Ako vam je paket dostavila neka od službi i ako utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, možete podnijeti postupak za naknadu.

AKO KUPAC NE REKLAMIRA OŠTEĆENJE AMBALAŽE DOSTAVLJAČU U TRENUTKU PREUZIMANJA PROIZVODA, SMATRA SE DA JE PREUZEO PROIZVOD S NEOŠTEĆENOM AMBALAŽOM.- ukoliko oštećenje na proizvodu utvrdite nakon skidanja ambalaže, sačuvajte originalnu ambalažu i u roku 14 dana od dana primitka robe kontaktirajte ModulOsam.com. Ako ModulOsam.com organizira prijevoz robe radi povrata, potrebno je proizvod zapakirati u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Ako se radi o specifičnoj ambalaži (npr. stiropor i folija) potrebno je učvrstiti dijelove ambalaže radi zaštite proizvoda. - ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda. U deklaraciji proizvoda koju dobivate uz proizvod su upute za otvaranje ambalaže bez oštećenja za tehničku robu.

Vanjsku štetu je potrebno prijaviti odmah kod preuzimanja dostavljaču, a štetu ili manjak unutar paketa je potrebno prijaviti najkasnije do kraja radnog dana u kojem je paket bio dostavljen, na e-mail adresu prodaja@modulosam.com ili na broj telefona +385 98 19 29620.

Kod prijave štete bit će nam potrebne fotografije: paketa, (unutarnje) ambalaže, oštećenog artikla, Overseas ili Intereuropa naljepnice i opis oštećenja. S referentom ModulDevet.hr možete se dogovoriti za preuzimanje oštećenog paketa na vašoj adresi. Iz 13 godišnje prakse možemo reći da nismo imali problema ili neriješenih oštećenja paketa koji bi rezultirali gubitkom vrijednosti za kupca. Svi naši ugovorni partneri za dostavu su obeštetili primatelje ako je došlo do oštećenjena prilikom dostave.U 99% slučajeva ide zamjena za novi proizvod.

Tako da svojim kupcima možemo jamčiti da ne snose rizik za naručenu robu ako se dogodi šteta u transportu.

Proizvodi dodani na listu