Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX
Hladnjak Gorenje NRM8182MX

Hladnjak Gorenje NRM8182MX

01041400
806,45 €
s PDV-om Brza dostava. Zagreb drugi dan.

Dostavljamo sve aparate izravno u Vaš stan na području Zagreba i bliže okolice. Sigurno, brzo, bez muke. Prepustite težak posao ModulOsam timu! Ostatak Hrvatske putem Intereuropa Express dostave. 

 
Pretvori FreshZoneSpremni za svaku priliku
Ova praktična ladica jednostavno se pretvara iz ladice za ribu i meso u ladicu za voće i povrće, tako da možete lako smjestiti sve svoje svježe namirnice.
Brzo zamrzavanje
Zamrzavanje velikih količina hrane? Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24 °C kako bi se sačuvali minerali u hrani i zadržala njezina kvaliteta.
Nakon približno 26 sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura odjeljka zamrzivača vraća se na početnu postavku.
Brzo hlađenje nakon tjedne nabavke
Funkcija intenzivnog hlađenja idealna je za brzo hlađenje hrane nakon velikih odlazaka u kupovinu.
Nakon šest sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura odjeljka hladnjaka vraća se na početnu postavku.
Svježe kao iz vrta
CrispZone s HumidityControl jedan je od prostranijih spremnika za voće i povrće na tržištu, dizajniran da održi svježinu vaših proizvoda kroz nisku temperaturu i opciju podešavanja razine vlažnosti.
Stabilan, tih i izdržljiv
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom.
Bolje se i brže prilagođavaju promjenama temperature unutar hladnjaka, primjerice kada se otvore vrata, što znači manje oscilacije temperature i bolje uvjete čuvanja vaše hrane.
Dobro uređeno i učinkovito
LED rasvjeta u hladnjacima pruža izvrsnu i vrlo učinkovitu rasvjetu budući da ima mnogo duži vijek trajanja i troši znatno manje energije od konvencionalnih žarulja.
Idealna mikroklima na svakoj polici
Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno raspoređuje zrak u odjeljku hladnjaka kako bi se osigurala optimalna cirkulacija zraka i najbolji uvjeti za čuvanje vaše hrane.
Nema više zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih rashladnih sustava na tržištu, instaliran u odjeljku zamrzivača, sprječava nakupljanje leda i inja.
Kao rezultat toga, nećete morati odmrzavati unutrašnjost zamrzivača, a njegov se kapacitet može učinkovitije koristiti.
Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, pa će vaš odjeljak za zamrzavanje biti čist i uredan.
Napredno upravljanje putem LED zaslona
Veliki i jasno postavljeni LED zaslon omogućuje trenutnu kontrolu nad postavkama temperature.
Značajke poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
A u slučaju iznenadnog porasta temperature integrirani alarm će vas odmah upozoriti.
Led uvijek pri ruci
S odvojivom unutrašnjom posudom TwistIce uvijek ćete imati dovoljno leda.
Jednostavno okrenite ručku i uživajte u rashlađenom piću.
Praktičan i prostran
Efikasno dizajniran interijer nudi dovoljno prostora za veće količine hrane, štedeći vas čestih odlazaka u kupovinu.
Hrana se lako može organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili posudama na unutarnjoj stijenci vrata, što znači da uvijek možete vidjeti što je dostupno i manje bacati.
Tehničke karakteristike
OpćenitoVrsta uređaja:Multi door hladnjakTip konstrukcije:SamostojećaLinija:Advanced LineEnergetski razred:EEnergetski razred buke:DLokacija zamrzivačkog dijela:IspodBoja aparata:SivaBoja vrata:SivaMaterijal vrata:Kolaminirani čelikOtvaranje vrata:OstaloVrsta baze:4 kotačići/2 podesive noge naprijedBroj zvjezdica:Svježa hranaHlađenje4 zvjezdiceKlimatski razredi:SubtropskaTropskaSubnormalnaNormalnaUčinkovitost
Ukupni volumen:427 lObujam rashladnog dijela:256 lZapremnina rashladnog pretinca:22 lObujam zamrzivačkog dijela:149 lKapacitet zamrzavanja u 24 sata:9 kgVrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.
energije:10 hProcijenjena godišnja potrošnja električne energije:293 kWhUpravljanje
Tip zaslona:LED zaslonVrsta upravljanja:Elektronsko iza vrataNamjestiva temperatura u zamrzivaču:DaOdleđivanje rashladnog dijela:AutomatskoOdleđivanje zamrzvačkog dijela:AutomatskoKarakteristike
Regulator vlažnosti:CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnostiFastFreeze sklopka za brzo zamrzavanje:DaNoFrost:NoFrost PlusKruženje zraka:MultiFlow hlađenje u hladnjakuOprema rashladnog dijela
Dispenzer za hladnu vodu:NePolice na vratima hladnjaka:2 police na vratimaOsvjetljenje unutrašnjosti rashladnog dijela:LED osvjetljenje na stropuAutomatski ledomat:Twist ledomatPosuda za meso:1 komBroj staklenih polica u rashladnom dijelu:3 komPosudica za jaja:1Podrum (0 zona):Convert FreshZoneOprema zamrzivačkog dijela
Police u vratima zamrzivačkog dijela:2 komProstor za zamrzavanje:6 ladicaOsvjetljenje zamrzivačkog dijela:Nema osvjetljenjaTehnički podaci
Razina buke (max.
):42 dB(A)Broj kompresora:1 inverterski kompresorRashladna tekućina:R600aPolaganje aparata:DopuštenoBroj neovisnih rashladnih sustava:1Širina proizvoda:794 mmVisina proizvoda:1816 mmDubina proizvoda:643 mmNeto težina proizvoda:89 kgŠirina zapakiranog proizvoda:855 mmVisina zapakiranog proizvoda:1925 mmDubina zapakiranog proizvoda:723 mmPriključni napon:220-240 VFrekvencija:50 HzPriključna snaga:200 W
Jamstvo
60
Oznaka
NRM8182MX
No reviews
Proizvodi dodani na listu