Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost
Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost

Hladnjak Gorenje NRS9181VX - NoFrost

01040760
959,15 €
s PDV-om Brza dostava. Zagreb drugi dan.

Dostavljamo sve aparate izravno u Vaš stan na području Zagreba i bliže okolice. Sigurno, brzo, bez muke. Prepustite težak posao ModulOsam timu! Ostatak Hrvatske putem Intereuropa Express dostave. 

 
XtraSpacePraktični i prostrani
Učinkovito dizajnirana unutrašnjost donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će smanjiti česte odlaske u nabavku.
Hrana se može pohraniti i jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno vidjeti što je sve dostupno čime ćete smanjiti bacanje hrane.
SensoTechNapredno upravljanje pomoću LED zaslona
Velik i pregledan LED zaslon omogućava brzo i lako upravljanje i namještanje temperature.
Funkcije poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
U slučaju iznenadnog povećanja temperature u hladnjaku, ugrađeni alarm odmah će vas upozoriti.
BottleHolder nosač za bocePravo mjesto za vaše boce i limenke
S praktičnim nosačem vaše će boce i limenke biti lako dostupne i neće zauzimati prostor koji sada možete koristiti za pohranjivanje drugih namirnica.
NoFrost PlusBez zamornog odleđivanja
Jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivački dio, sprječava nakupljanje leda i inja.
Kao rezultat, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje bit će učinkovitije iskorišten.
Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći pri održavanju vašeg zamrzivača čistim i urednim.
MultiFlow 360°Idealna mikroklima na svakoj polici
Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distibuira zrak u rashladnom dijelu kako bi osigurao optimalno kruženje zraka i najbolje uvjete za čuvanje vaših namirnica.
Inverterski kompresorPouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje električne energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom.
Brže i bolje se prilagođavaju na temperaturne promjene u hladnjaku, primjerice, kada se otvaraju vrata, što znači da su smanjene fluktuacije u temperaturi i da su uvjeti čuvanja namirnica puno bolji.
Ledomat s dispenzerom za voduBez potrebe za filterom ili dovodom vode
Ledomat s dispenzerom za vodu kojim se upravlja na dodir omogućava uživanje u hladnoj vodi, drobljenom ledu ili kockama leda a bez potrebe povezivanja hladnjaka na dovod vode.
Zahvaljujući svom uskom dizajnu, ne zauzima previše prostora u unutrašnjosti hladnjaka.
Tehničke karakteristike
Energetski razred: FDimenzije aparata (ŠxVxD): 90,8 × 179,3 × 67,9 cmOtvaranje vrata: Hladnjak desno / zamrzivač lijevo otvaranje vrataDizajn/Boja:: Nehrđajući čelikKlimatski razredi: SN, N, ST, TInverterski kompresorUkupni bruto/neto obujam: 610 / 535 lObujam rashladnog dijela: bruto/neto: 386 / 368 lObujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 224 / 167 lKapacitet zamrzavanja: 12 kg/24hVrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.
energije: 8 hElektronsko upravljanje SensoTechTip zaslona: LED zaslonZvučni signal za predugo otvorena vrataDispenzer za hladnu voduLedomat: Automatska izrada leda, Kocke leda, Drobljeni ledKruženje zraka: MultiFlow hlađenje u hladnjakuTotal NoFrostFastFreeze sklopka za brzo zamrzavanjeSuperCool brzo hlađenjeŠtedljivi program EcoModeLED unutrašnje osvjetljenje na stropu3 staklene policeŽičani nosač za bocePolice na vratima hladnjaka: 5 polica na vratimaPosuda za povrće: 2 posude za povrćeFleksibilna posuda za jajaFreshZone ladicaOsvjetljenje zamrzivačkog dijela: LED osvjetljenjeProstor za zamrzavanje: 2 ladice3 police u vratima zamrzivačkog dijela5 staklenih policaPriključak za vodu: RezervoarPotrošnja energije kWh/24 h: 1,2 kWhRazina buke (max.
): 43 dB(A)re1pWDimenzije aparata (ŠxVxD): 90,8 × 179,3 × 67,9 cmDimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 98,2 × 187,7 × 78 cmNeto težina proizvoda: 107 kgBruto težina proizvoda: 118 kgPriključna snaga: 252 wŠifra proizvoda: 733129EAN kod: 3838782172786
Jamstvo
60
Oznaka
NRS9181VX
No reviews
Proizvodi dodani na listu