Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
  • Novo
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E
Ploča Bosch PXY875DC1E

Ploča Bosch PXY875DC1E

01121018
1.050,89 €

7.917,93 kn
s PDV-om Dostava unutar 2-4 dana

 
Izuzetno široko postavljene kontrole.

DirectSelect Premium je 30 cm širok dodirni panel koji vam pruža savršenu kontrolu.
Upravljanje funkcijama ploče za kuhanje izuzetno je praktično zahvaljujući široko razmještenim ikonama i čitkom tekstu.
Jednostavnim dodirom odaberite zone kuhanja, razinu snage i drugo.
Cijelo sučelje nestaje kad se ploča isključi i ploča je opet minimalistička i elegantna.
Maksimalna fleksibilnost indukcijske ploče.

Zahvaljujući prilagodljivoj zoni u sredini ploče, Extended FlexZone omogućuje vam ne samo da kombinirate prilagodljive zone kuhanja od prednjeg prema stražnjem dijelu ploče nego i prema stranama.
Vaša ploča za kuhanje automatski prepoznaje veličinu i položaj posuđa i zagrijava te površine.
Stavite veliku posudu za pečenje poprečno na vrh ploče za kuhanje i ostat će vam još mjesta za lonce i tave, i velike i male.
Hrana više neće zagorjeti.

Prava temperatura ključna je za prženje, na previsokoj temperaturi čak će se i najbolji odrezak prebrzo ispeći i zagorjeti.
Senzor PerfectFry stalno prati temperaturu tave kako bi spriječio da hrana zagori.
Odaberite jednu od četiri predefinirane postavke temperature i dobit ćete savršene rezultate, svaki put.
Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim.
Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje.
Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas.
Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.
Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi.
Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja - za potvrdu je potreban samo dodir gumba.
Ubrzajte kuhanje.

Kad brze i jednostavne recepte želite poslužiti još brže PowerBoost vam može pomoći.
Ova praktična funkcija dodaje više snage kako bi se temperatura izuzetno brzo podigla.
Koristite je na indukcijskoj ploči za kuhanje i zakuhajte velike količine vode skoro 35 % brže u usporedbi s najvišom postavkom temperature.
Tehnički podaci
Cooktop type: IndukcijaVrsta ugradnje:Samostalne indukcijske ploče za kuhanjeŠirina:80 cmUkupan broj polja koja se mogu istovremeno upotrebljavati:4Dimensions of the heating elements:1 x (40,0 x 23,0 cm), 1 x (40,0 x 23,0 cm)Power of the heating elements:4 x 2.
2 (3.
7) kWGlavni materijal površine:StaklokeramikaFrame type:Dizajn s okviromGlavna boja proizvoda:CrnaEnergy consumption of hob:185,0 Wh/kgUključeni dodatni pribor:1 x Letvica za balansiranjeDimenzije proizvoda:51 x 816 x 527 mmMaksimalna visina za ugradnju:490 mmMaksimalna visina za ugradnju:500 mmMaksimalna širina za ugradnju:750 mmMaksimalna širina za ugradnju:780 mmDubina za ugradnju:51 mmAppliance height above the worktop:6,0 mmNazivni podaci električnog priključka:7.
400 WNapon:220-240 VDužina kabela za napajanje:110 cmTip utičnice:no plug (electrical connection by electrician)Included user manuals:[DE]User interface:DirectSelect Premium: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcijaUpravljačke postavke grijaće ploče:17 stupnjevaCooking zone flexibility:2 Flex polja za kuhanjePowerBoost:DaactiveLight Plus:NeZone light:Osvijetljene zone kuhanjaInteraktivni svjetlosni efekti pokazuju aktivne zone za kuhanje i gdje postaviti lonce i tave.
:NeFryingSensor Plus:DaPerfectCook - senzor za kuhanje:NePerfectCook senzor ready: sprječava prekomjerno kuhanje ili ključanje s detaljnom regulacijom temperature kuhanja - senzor se može dokupiti kao dodatni pribor:NePowermove:DaSetting transfer function:DaQuick start:NeFunkcija zadržavanja topline:DaMjerač vremena:DaHome Connect:NeUpravljanje napom na ploči za kuhanje:NeIndikator preostale topline:Separate
Jamstvo
24
18139
No reviews
Proizvodi dodani na listu