Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E

Ploča Bosch PXY875KV1E

01121017
979,10 €

7.377,03 kn
s PDV-om Brza dostava. Zagreb drugi dan.

Dostavljamo sve aparate izravno u Vaš stan na području Zagreba i bliže okolice. Sigurno, brzo, bez muke. Prepustite težak posao ModulOsam timu! Ostatak Hrvatske putem Intereuropa Express dostave. 

 
Jednostavna navigacija zaslonom u boji.

Naš zaslon TFT nudi praktičnu kontrolu dodirom kako biste jednostavno navigirali izbornicima i odabrali funkcije.
TFT je jasan, jednostavan i dizajniran za najlakšu moguću upotrebu, stoga se više ne trebate brinuti dok zagrijavate pećnicu na točno željenu temperaturu.
Maksimalna fleksibilnost indukcijske ploče.

Zahvaljujući prilagodljivoj zoni u sredini ploče, Extended FlexZone omogućuje vam ne samo da kombinirate prilagodljive zone kuhanja od prednjeg prema stražnjem dijelu ploče nego i prema stranama.
Vaša ploča za kuhanje automatski prepoznaje veličinu i položaj posuđa i zagrijava te površine.
Stavite veliku posudu za pečenje poprečno na vrh ploče za kuhanje i ostat će vam još mjesta za lonce i tave, i velike i male.
Hrana više neće zagorjeti.

Prava temperatura ključna je za prženje, na previsokoj temperaturi čak će se i najbolji odrezak prebrzo ispeći i zagorjeti.
Senzor PerfectFry stalno prati temperaturu tave kako bi spriječio da hrana zagori.
Odaberite jednu od četiri predefinirane postavke temperature i dobit ćete savršene rezultate, svaki put.
Daljinska dijagnostika: Pametno pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno.
Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne.
Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta.
S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete.
U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima.
Pametna podrška, pametna rješenja - s dodirom gumba.
Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim.
Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje.
Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas.
Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.
Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi.
Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja - za potvrdu je potreban samo dodir gumba.
Tehnički podaci
Cooktop type: IndukcijaVrsta ugradnje:Samostalne indukcijske ploče za kuhanjeŠirina:80 cmUkupan broj polja koja se mogu istovremeno upotrebljavati:4Dimensions of the heating elements:1 x (40,0 x 23,0 cm), 1 x (40,0 x 23,0 cm)Power of the heating elements:4 x 2.
2 (3.
7) kWFrame type:Dizajn s okviromGlavna boja proizvoda:CrnaEnergy consumption of hob:185,0 Wh/kgUključeni dodatni pribor:1 x Letvica za balansiranjeDimenzije proizvoda:51 x 816 x 527 mmMaksimalna visina za ugradnju:490 mmMaksimalna visina za ugradnju:500 mmMaksimalna širina za ugradnju:750 mmMaksimalna širina za ugradnju:780 mmDubina za ugradnju:51 mmAppliance height above the worktop:6,0 mmNazivni podaci električnog priključka:7.
400 WNapon:220-240 VDužina kabela za napajanje:110 cmTip utičnice:no plug (electrical connection by electrician)User interface:FullTouch TFT zaslon na dodir više nego ikad olakšava djelovanje svih funkcija pločeUpravljačke postavke grijaće ploče:17 stupnjevaCooking zone flexibility:2 Flex polja za kuhanjePowerBoost:DaactiveLight Plus:NeZone light:NeFryingSensor Plus:DaPerfectCook - senzor za kuhanje:NePerfectCook senzor ready: sprječava prekomjerno kuhanje ili ključanje s detaljnom regulacijom temperature kuhanja - senzor se može dokupiti kao dodatni pribor:NePowermove:DaSetting transfer function:DaQuick start:NeFunkcija zadržavanja topline:DaMjerač vremena:DaHome Connect:DaFunkcije Home Connect:DaIndikator preostale topline:Separate
Jamstvo
24
Oznaka
PXY875KV1E
No reviews

Preporuke

Proizvodi dodani na listu