Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
  • Novo
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E
Ploča Bosch PXY875KV1E

Ploča Bosch PXY875KV1E

01121017
1.295,00 €

9.757,18 kn
s PDV-om Dostava unutar 2-4 dana

 
Jednostavna navigacija zaslonom u boji.

Naš zaslon TFT nudi praktičnu kontrolu dodirom kako biste jednostavno navigirali izbornicima i odabrali funkcije.
TFT je jasan, jednostavan i dizajniran za najlakšu moguću upotrebu, stoga se više ne trebate brinuti dok zagrijavate pećnicu na točno željenu temperaturu.
Maksimalna fleksibilnost indukcijske ploče.

Zahvaljujući prilagodljivoj zoni u sredini ploče, Extended FlexZone omogućuje vam ne samo da kombinirate prilagodljive zone kuhanja od prednjeg prema stražnjem dijelu ploče nego i prema stranama.
Vaša ploča za kuhanje automatski prepoznaje veličinu i položaj posuđa i zagrijava te površine.
Stavite veliku posudu za pečenje poprečno na vrh ploče za kuhanje i ostat će vam još mjesta za lonce i tave, i velike i male.
Hrana više neće zagorjeti.

Prava temperatura ključna je za prženje, na previsokoj temperaturi čak će se i najbolji odrezak prebrzo ispeći i zagorjeti.
Senzor PerfectFry stalno prati temperaturu tave kako bi spriječio da hrana zagori.
Odaberite jednu od četiri predefinirane postavke temperature i dobit ćete savršene rezultate, svaki put.
Daljinska dijagnostika: Pametno pružena podrška.

Kada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno.
Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne.
Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta.
S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete.
U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima.
Pametna podrška, pametna rješenja - s dodirom gumba.
Kuhanje poput profesionalnog kuhara.

MoveMode kuhanje čini potpuno intuitivnim i udobnim.
Nekada ste juhu kuhali na razini 9, pustili da vrije na razini 5, potom na razini 1 i cijelo ste vrijeme temperaturu prilagođavali sami upotrebom običnih ploča za kuhanje.
Sada FlexZone i CombiZone s MoveMove taj posao rade umjesto vas.
Aktivacija MoveMode dijeli Zone na tri različita područja s unaprijed postavljenim razinama 1, 5 i 9.
Jednostavno upravljanje pločom za kuhanje.

Ako lonac tijekom kuhanja pomaknete s jedne zone kuhanja na drugu, razinu temperature nije potrebno pojedinačno prilagoditi.
Nova zona za kuhanje preuzima stare postavke poput temperature i vremena kuhanja - za potvrdu je potreban samo dodir gumba.
Tehnički podaci
Cooktop type: IndukcijaVrsta ugradnje:Samostalne indukcijske ploče za kuhanjeŠirina:80 cmUkupan broj polja koja se mogu istovremeno upotrebljavati:4Dimensions of the heating elements:1 x (40,0 x 23,0 cm), 1 x (40,0 x 23,0 cm)Power of the heating elements:4 x 2.
2 (3.
7) kWFrame type:Dizajn s okviromGlavna boja proizvoda:CrnaEnergy consumption of hob:185,0 Wh/kgUključeni dodatni pribor:1 x Letvica za balansiranjeDimenzije proizvoda:51 x 816 x 527 mmMaksimalna visina za ugradnju:490 mmMaksimalna visina za ugradnju:500 mmMaksimalna širina za ugradnju:750 mmMaksimalna širina za ugradnju:780 mmDubina za ugradnju:51 mmAppliance height above the worktop:6,0 mmNazivni podaci električnog priključka:7.
400 WNapon:220-240 VDužina kabela za napajanje:110 cmTip utičnice:no plug (electrical connection by electrician)User interface:FullTouch TFT zaslon na dodir više nego ikad olakšava djelovanje svih funkcija pločeUpravljačke postavke grijaće ploče:17 stupnjevaCooking zone flexibility:2 Flex polja za kuhanjePowerBoost:DaactiveLight Plus:NeZone light:NeFryingSensor Plus:DaPerfectCook - senzor za kuhanje:NePerfectCook senzor ready: sprječava prekomjerno kuhanje ili ključanje s detaljnom regulacijom temperature kuhanja - senzor se može dokupiti kao dodatni pribor:NePowermove:DaSetting transfer function:DaQuick start:NeFunkcija zadržavanja topline:DaMjerač vremena:DaHome Connect:DaFunkcije Home Connect:DaIndikator preostale topline:Separate
Jamstvo
24
18136
No reviews
Proizvodi dodani na listu