NOVO - brza dostava za grad Zagreb - Dostava u stan i na kat bez lifta. 

Sve narudžbe van Zagreba šaljemo na dostavne službe Overseas ili Intereuropa pa točan termin isporuke ovisi o njima. 

U gradu Zagrebu većinu narudžbi možemo dostaviti isti ili sljedeći radni dan ako nije drugačije dogovoreno ili točan termin javimo putem emaila.  

Dostava na kat bez lifta ima dodatnu naplatu. 

Uz Modulosam.com, Vaša kupovina bijele tehnike nikada nije bila jednostavnija. Prilikom naručivanja, možete odabrati željeno vrijeme isporuke koje Vam najbolje odgovara. Naša dostava je brza, pouzdana i fleksibilna, prilagođena Vašim potrebama.

Uz to, nudimo i dostavu na kat kako biste bili sigurni da će Vaša nova tehnika stići na željeno mjesto u Vašem domu ili uredu. Naši iskusni dostavljači pažljivo će prenijeti Vašu tehniku do željene lokacije, bez oštećenja ili ogrebotina.

Kako biste u potpunosti uživali u Vašoj novoj kupovini, naša usluga dostave uključuje i opciju za instalaciju proizvoda. Naš stručni tim tehničara rado će Vam pomoći prilikom instalacije, kako biste bili sigurni da Vaša nova tehnika radi besprijekorno i zadovoljava sve Vaše potrebe.

Uz Modulosam.com, kupovina bijele tehnike nikada nije bila jednostavnija i praktičnija. Nudimo brzu i pouzdanu dostavu, dostavu na kat te opciju instalacije proizvoda kako biste u potpunosti uživali u Vašoj novoj tehnici. Kontaktirajte nas s povjerenjem i prepustite nam brigu o Vašoj novoj kupovini.

Za nas pakete dostavljaju tvrtke Overseas i Intereuropa i većinu paketa dostavljaju u roku 2-12 radnih dana. (ako je artikl na zalihi u centralnom skladištu). Dostava bijele tehnike za grad Zagreb je omogućena i na kat dok van Zagreba je do adrese bez nošenja tj. do prve prepreke prema pravilima dostavnih službi. 

Postoje dva oblika dostave:

1. Dostava putem kurirske službe

1. Dostava ModulOsam.com-a ili dostava partnera (vrijedi samo za Grad Zagreb i okolicu)

Naša dostava je brza i pouzdana, osiguravamo da će Vaši proizvodi stići u roku koji je dogovoren

Dostava se vrši putem kurirske dostave po važećem cjeniku i to unatar grada Zagreba te izvan Zagreba po nešto višoj tarifi. ModulOsam.com zadržava pravo na formiranje vlastite cijene te da će snositi razliku troška između kurirske i ModulOsam.com internet prodavaonice. 

Dostava od strane ModulOsam.com internet prodavaonice se dogovara sukladno opsegu posla. U slučajevima većih narudžbi ModulOsam.com će organizirati dostavu na dogovoreno mjesto i po želji kupca.

Zbog povećanih povrata, dostava koje su odabrane za plaćanje putem pouzeća, zadržavamo pravo da plaćanje promijenimo u plaćanje po ponudi tj. uplatom na račun te tek nakon zaprimanja iste šaljemo na otpremu. 

Tablica troškova dostave:

DostavaCijena

Dostava Zagreb po posebnom cjeniku

* dostava na kat bez lifta se dodatno naplaćuje

25 EUR
Cijelo područje Hrvatske-ovisno o težini25 EUR
Paletno za velike pakete(bijela tehnika)35 EUR
Dostava za otoke ovisno o težini25 EUR+

 Rokovi isporuke:

- Ako ste proizvodi nalaze na centralnom skladištu isporuka ide ekspres dostavom putem Overseasa ili Intereurope. 

 - Kod djelomične dostave poslati ćemo artikle koji su odmah dostupni u skladištu, a ostale kada budu raspoloživi.

- U slučaju djelomične isporuke trošak dostave ćemo vam zaračunati pri svakoj isporuci.

 - Obrada oštećenih pošiljki (naknade) - čim zaprimite pošiljku slikajte pakete i ambalažu prije raspakiravanja te nakon

 - Ukoliko utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, potrebno je pokrenuti postupak za naknadu štete.

Štetu je potrebno prijaviti odmah prilikom uručenja (dostava Overseas) ili najkasnije do kraja radnog dana . Potpisom primatelja ili druge ovlaštene osobe za primitak paketa na "Izjavi o preuzimanju" (mjesto za preuzimanje Zagreb) ta osoba potvrđuje, da je paket zaprimila neoštećen i bez umanjenja njegovog sadržaja (uz primjenu izuzetka koji je naveden u nastavku).

Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge nakon uručenja se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak paketa priloži dokaz da oštećenje ili umanjenje sadržaja paketa nije nastalo nakon uručenja paketa. Ako vam je paket dostavila neka od službi i ako utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, možete podnijeti postupak za naknadu.

AKO KUPAC NE REKLAMIRA OŠTEĆENJE AMBALAŽE DOSTAVLJAČU U TRENUTKU PREUZIMANJA PROIZVODA, SMATRA SE DA JE PREUZEO PROIZVOD S NEOŠTEĆENOM AMBALAŽOM.- ukoliko oštećenje na proizvodu utvrdite nakon skidanja ambalaže, sačuvajte originalnu ambalažu i u roku 14 dana od dana primitka robe kontaktirajte ModulOsam.com. Ako ModulOsam.com organizira prijevoz robe radi povrata, potrebno je proizvod zapakirati u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Ako se radi o specifičnoj ambalaži (npr. stiropor i folija) potrebno je učvrstiti dijelove ambalaže radi zaštite proizvoda. - ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda. U deklaraciji proizvoda koju dobivate uz proizvod su upute za otvaranje ambalaže bez oštećenja za tehničku robu.

Vanjsku štetu je potrebno prijaviti odmah kod preuzimanja dostavljaču, a štetu ili manjak unutar paketa je potrebno prijaviti najkasnije do kraja radnog dana u kojem je paket bio dostavljen, na e-mail adresu prodaja@modulosam.com ili na broj telefona +385 95 5809 575

Oštećenje u transportu - ako vidite da je ambalaža oštećena - obavezno napravite s dostavljačem reklamacijski zapisnik na licu mjesta.

Zapisnik se mora napraviti prilikom preuzimanja, naknadno Vam se reklamacije neće prihvatiti ako je oštećenje bilo vidljivo na ambalaži! Paket možete i odbiti preuzeti te ga uputiti da se vrati natrag pošiljatelju.

Reklamacije i povrate ako imate reklamacijski zapisnik ili ako imate sačuvanu kompletnu i neoštećenu ambalažu rješavamo čim je brže moguće. Ako imate ambalažu i/ili zapisnik rješavanje reklamacija će biti daleko brže i jednostavnije.

Kod prijave štete bit će nam potrebne fotografije: paketa, (unutarnje) ambalaže, oštećenog artikla, Overseas ili Intereuropa naljepnice i opis oštećenja. S referentom Modulosam.com možete se dogovoriti za preuzimanje oštećenog paketa na vašoj adresi. Iz 13 godišnje prakse možemo reći da nismo imali problema ili neriješenih oštećenja paketa koji bi rezultirali gubitkom vrijednosti za kupca. Svi naši ugovorni partneri za dostavu su obeštetili primatelje ako je došlo do oštećenjena prilikom dostave.U 99% slučajeva ide zamjena za novi proizvod.

Tako da svojim kupcima možemo jamčiti da ne snose rizik za naručenu robu ako se dogodi šteta u transportu.

Za sva dodatna pitanja u vezi dostave ili narudžbe, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona. Naš stručni tim rado će Vam pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije.

Proizvodi dodani na listu