Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX
Hladnjak Gorenje NRM818EUX

Hladnjak Gorenje NRM818EUX

01041378
946,66 €
s PDV-om Brza dostava. Zagreb drugi dan.

Dostavljamo sve aparate izravno u Vaš stan na području Zagreba i bliže okolice. Sigurno, brzo, bez muke. Prepustite težak posao ModulOsam timu! Ostatak Hrvatske putem Intereuropa Express dostave. 

 
Idealna mikroklima na svakoj polici
Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno raspoređuje zrak u odjeljku hladnjaka kako bi se osigurala optimalna cirkulacija zraka i najbolji uvjeti za čuvanje vaše hrane.
Brzo zamrzavanje
Zamrzavanje velikih količina hrane? Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24 °C kako bi se sačuvali minerali u hrani i zadržala njezina kvaliteta.
Nakon približno 26 sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura odjeljka zamrzivača vraća se na početnu postavku.
Svježe baš kao iz vrta
CrispZone s HumidityControl jedna je od prostranijih ladica za voće i povrće na tržištu, dizajnirana za održavanje svježine proizvoda pri niskim temperaturama i mogućnost namještanja razine vlažnosti.
Stabilan, tih i izdržljiv
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom.
Bolje se i brže prilagođavaju promjenama temperature unutar hladnjaka, primjerice kada se otvore vrata, što znači manje oscilacije temperature i bolje uvjete čuvanja vaše hrane.
Nema više zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih rashladnih sustava na tržištu, instaliran u odjeljku zamrzivača, sprječava nakupljanje leda i inja.
Kao rezultat toga, nećete morati odmrzavati unutrašnjost zamrzivača, a njegov se kapacitet može učinkovitije koristiti.
Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, pa će vaš odjeljak za zamrzavanje biti čist i uredan.
Dobro uređeno i učinkovito
LED rasvjeta u hladnjacima pruža izvrsnu i vrlo učinkovitu rasvjetu budući da ima mnogo duži vijek trajanja i troši znatno manje energije od konvencionalnih žarulja.
Napredno upravljanje putem LED zaslona
Veliki i jasno postavljeni LED zaslon omogućuje trenutnu kontrolu nad postavkama temperature.
Značajke poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
A u slučaju iznenadnog porasta temperature integrirani alarm će vas odmah upozoriti.
Brzo hlađenje nakon tjedne kupovine
Funkcija intenzivnog hlađenja idealna je za brzo hlađenje hrane nakon velikih odlazaka u kupovinu.
Nakon šest sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura odjeljka hladnjaka vraća se na početnu postavku.
Led kad god vam zatreba
Uvijek ima dovoljno leda u zamrzivaču uz TwistIce uklonjivi unutarnji ledomat.
Jednostavno okrenite ručku i uživajte u ohlađenom piću.
Praktičan i prostran
Efikasno dizajniran interijer nudi dovoljno prostora za veće količine hrane, štedeći vas čestih odlazaka u kupovinu.
Hrana se lako može organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili posudama na unutarnjoj stijenci vrata, što znači da uvijek možete vidjeti što je dostupno i manje bacati.
Tehničke karakteristike
OpćenitoVrsta uređaja:French door hladnjakTip konstrukcije:SamostojećaEnergetski razred:EEnergetski razred buke:CLokacija zamrzivačkog dijela:IspodBoja aparata:SivaBoja vrata:SivaMaterijal vrata:Kolaminirani čelikOtvaranje vrata:OstaloVrsta baze:4 kotačići/2 podesive noge naprijedBroj zvjezdica:Svježa hranaOdjeljak s promjenjivom temperaturom4 zvjezdiceKlimatski razredi:SubtropskaTropskaSubnormalnaNormalnaUčinkovitost
Ukupni volumen:480 lObujam rashladnog dijela:302 lVolumen odjeljka s 2-zvjezdice:50 lObujam zamrzivačkog dijela:128 lKapacitet zamrzavanja u 24 sata:7 kgVrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.
energije:15 hProcijenjena godišnja potrošnja električne energije:310 kWhUpravljanje
Tip zaslona:LED zaslonVrsta upravljanja:Elektronsko iza vrataIndikator za otvorena vrata:Zvučni signalNamjestiva temperatura u zamrzivaču:DaOdleđivanje rashladnog dijela:AutomatskoOdleđivanje zamrzvačkog dijela:AutomatskoKarakteristike
Regulator vlažnosti:CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnostiVišenamjenski pretinac:ConvertZoneFastFreeze sklopka za brzo zamrzavanje:DaNoFrost:NoFrost PlusKruženje zraka:MultiFlow hlađenje u hladnjakuOprema rashladnog dijela
Dispenzer za hladnu vodu:NePolice na vratima hladnjaka:2 police na vratimaOsvjetljenje unutrašnjosti rashladnog dijela:LED osvjetljenje na stropuAutomatski ledomat:Twist ledomatBroj premjestivih polica u odjeljku hladnjaka:2 komBroj staklenih polica u rashladnom dijelu:3 komPosudica za jaja:1Podrum (0 zona):FreshZone ladicaOprema zamrzivačkog dijela
Prostor za zamrzavanje:1 ladicaOsvjetljenje zamrzivačkog dijela:LED osvjetljenjeTehnički podaci
Razina buke (max.
):40 dB(A)Broj kompresora:1 inverterski kompresorRashladna tekućina:R600aPolaganje aparata:DopuštenoBroj neovisnih rashladnih sustava:2Širina proizvoda:794 mmVisina proizvoda:1817 mmDubina proizvoda:706 mmNeto težina proizvoda:111 kgŠirina zapakiranog proizvoda:854 mmVisina zapakiranog proizvoda:1900 mmDubina zapakiranog proizvoda:763 mmPriključni napon:220-240 VFrekvencija:50 HzPriključna snaga:175 W
Jamstvo
60
Oznaka
NRM818EUX
No reviews
Proizvodi dodani na listu